SSK Online Seminar 2021

Building community

Strengthening ties in Latin America

The Shin Sen Kai Kendo & Iaido Association invites you to the second SSK Online Seminar, on June 19th and June 20th, 2021.

This event, endorsed by the Agentinian Kendo Federation (FAK) and the Latin American Kendo Confederation (CLAK), we meet to foster the ties of the Latin American community through training and friendship.

Once again, we are pleased to have the presence of important sensei from the American continent and the rest of the world. The event is free, however donations will be accepted, which will help us to cover the maintenance of our facilities until its reopening.

To participate you must register by completing the Registration Form on this page. Once sent, you will receive an email in your mailbox (if you do not receive it, check the Spam box). On Thursday 17th we will send the zoom links to all the participants.

Queries

If you have any urgent request, please contact Nicolás Ronco by email or WhatsApp

Organized by:

Endorsed by

Sponsored by

Instructors
Schedule
Donations
Registration

Sensei

Meet your instructors

Takahiro Nabeyama

Takahiro Nabeyama

Japan

Kendo Kyoshi 8° Dan

Chris Mansfield

Chris Mansfield

United Kingdom

Iaido Kyoshi 7° Dan
Jodo Kyoshi 7° Dan
Kendo 5° Dan

Goyo Ohmi

Goyo Ohmi

Canada

Iaido Kyoshi 7° Dan
Kendo 6° Dan

Kim Taylor

Kim Taylor

Canada

Iaido Renshi 7° Dan
Jodo 6° Dant

Taro Ariga

Taro Ariga

Brazil

Kendo Kyoshi 7° Dan

Eun Jung Kim

Eun Jung Kim

Aruba

Kendo 6° Dan

Carole Gallingan

Carole Gallingan

Canada

Iaido Renshi 6° Dan

Eric Tribe

Eric Tribe

Canada

Iaido Renshi 6° Dan

Nicolás Diaz Gysling

Nicolás Diaz Gysling

Chile

Kendo Renshi 6° Dan
Iaido 5° Dan

Schedule

Buenos Aires, Argentina, Time Zone (GMT-3)

The Event Schedule may be subject to change. We recommend checking it again the day before the event.

Saturday, June 19th

Time
(GMT-3)
ActivitySenseiDuration
09:45 amOpening ceremonyCLAK, FAK and SSK authorities15 min
10:00 amIAIDOGoyo Ohmi Sensei & Carole Galligan Sensei60 min
11:00 amIAIDOGoyo Ohmi Sensei & Carole Galligan Sensei90 min
12:30 pmConvesation about BudoChris Mansfield Sensei90 min
02:00 pmAlmuerzo
03:00 pmKENDOTaro Ariga Sensei90 min
04:30 pmSHINTO RYU & JODO EMBUKim Taylor Sensei & Pamela Morgan90 min
08:00 pmKENDOTakahiro Nabeyama Sensei90 min
09:30 pmSocial Meeting

Sunday, June 20th

Time
(GMT-3)
ActivitySenseiDuration
10:00 amIAIDOEric Tribe Sensei60 min
11:00 amIAIDONicolás Diaz Gysling Sensei90 min
12:30 pmConversation about budoChris Mansfield Sensei90 min
02:00 pmLunch
03:00 pmKENDONicolás Diaz Gysling Sensei90 min
04:30 pmKENDO: «Kendo for women and minorities»Eun Jung Kim Sensei90 min
06:00 pmClosing CeremonyCLAK, FAK and SSK authorities15 min
20:00hsSocial Meeting

Donation

Colaborate with a donation

Participation in the event is free. However, we accept donations that will help us cover the maintenance of Rosario Budokan until its reopening. If you live in Argentina you can make your contribution of any amount by bank transfer. For those who lives abroad you can make your donations by Paypal.

Rosario Budokan is the new headquarters of the Shin Sen Kai Kendo & Iaido Association in Rosario city, a place managed by practitioners of the association, dedicated to the practice of martial arts with main priority in the practice and dissemination of Kendo, Iaido and related activities.

Registration

Fill the Registration Form